Re Mixx
Image default
Auto

AD Autobedrijf Marco van Hoof

Afgelopen maand ben ik opzoek gegaan naar een autogarage Helmond. Ik wil graag een nieuwe auto kopen omdat ik de auto die ik nu heb niet weer mooi vind en eigenlijk wel aan vervanging toe is. Ik ben dus op internet gaan zoeken naar auto’s die aan mijn budget voldoen en zodoende kwam ik aardig wat autogarage’s Helmond tegen. Al deze website’s heb ik bekeken op het gebied van aanbod en daarin was ook veel keuze. Ik was naast een garage die auto’s verkoop ook op zoek naar een garage die auto’s inkoop en auto’s onderhoud en in die zoektocht ben ik uit eindelijk geslaagd. Lees in deze blog meer over autogarage Helmond, wat ik van hun service vindt en of ik hen zou aanbevelen.

Autogarage in Helmond

Ik ben dus opzoek gegaan naar een autogarage in Helmond. Na veel zoekwerk kwam ik op de website van Autogarage Marco van Hoof in Helmond terecht. Deze autogarage voert allerlei verschillende diensten uit. Ze verkopen auto’s, kopen auto’s in en voeren onderhoudsbeurten uit aan auto’s van verschillende merken. Precies waar ik naar opzoek was. Ik ben dus naar autogarage Helmond gereden om te kijken wat voor auto’s hij had staan. En daar stond ook de auto waar ik nu in rij. De auto is 2dehands maar ziet er nog als nieuw uit. Ik ben er super blij mee en heb er direct een onderhoudscontract bij afgesloten. De auto hebben ze heel snel rij klaar gemaakt en ik kreeg een scherp tarief terug voor mijn oude auto. De onderhandeling verliepen soepel en de samenwerking was heel fijn. Ik kan het dan ook aan iedereen aanbevelen om bij autogarage Helmond, Marco van Hoof, je auto in te kopen, te verkopen of voor het onderhoud daar heen te gaan brengen. De service is super en de contacten met de medewerkers is heel fijn.