Re Mixx
Image default
Banen en opleidingen

Een EPT opleiding voor uw werknemers

Wilt u uw werknemers een goede EPT opleiding laten volgen? Een mooi voornemen! Met het oog op de veiligheid binnen uw onderneming is dit namelijk een goed idee. Na het volgen van een EPT opleiding zijn uw werknemers in staat de veiligheid op de werkvloer te garanderen. En veiligheid voorop, dat is iets wat u als werkgever graag ziet, toch? U heeft besloten dat u uw werknemers een EPT opleiding aan wilt bieden. Echter, u zult al gauw zien dat er meerdere aanbieders van een EPT opleiding op de markt zijn. Waar gaat u uw werknemers een EPT opleiding laten volgen? Lees u in en kies voor kwaliteit.

Invulling geven aan de wet

In de wet, en meer specifiek in de Arbowet, zijn verschillende verplichtingen voor een werkgever opgenomen. Een van deze verplichtingen is het geven van voorlichting aan de werknemers. U bent als werkgever verantwoordelijk voor het overbrengen van de juiste veiligheidsregels aan uw werknemers. Een plicht welke voor u als werkgever als zwaar kan voelen. Om invulling te geven aan deze verplichting kunt u gebruik maken van een EPT opleiding. Na het volgen van een EPT opleiding zijn uw werknemers namelijk perfect in staat de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Kiest u ook voor een EPT opleiding voor uw werknemers?

Het doel van een EPT opleiding

U weet dat de mogelijkheid tot het volgen van een EPT opleiding voor uw werknemers bestaat. Maar, wat houdt deze EPT opleiding nou eigenlijk in? Wat is het doel van deze EPT opleiding? Zoals gezegd, zijn uw werknemers na het volgen van een EPT opleiding in staat de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Op een deskundige manier wordt op een snelle manier, namelijk in één dag, de benodigde kennis overgebracht op uw werknemers. U kunt de EPT opleiding zien als een waardevolle investering. Het betreft een investering in uw werknemers en daarmee een investering in uw onderneming. Kies voor veiligheid, kies voor een EPT opleiding.